Един от лидерите на пазара на агротехника и технологии, ИНТЕРАГРИ България обяви стартирането на INTERAGRI ProSolutions – иновативна платформа, предлагаща професионални решения за оптимизиране на цели работни процеси, като стартира пилотно с интегрирано професионално решение за гроздобер, в помощ на лозаро-винарския сектор в страната.

INTERAGRI ProSolutions – професионално решение за гроздобер беше представено за първи път в рамките на изложението БАТА АГРО 2024 през май, където ИНТЕРАГРИ България изложи 56 машини от своето портфолио на повече от 1600 кв.м. изложбена площ. На щанда си, в специално обособен сектор, ИНТЕРАГРИ представи портфолиото си от специализирана техника за лозарство и овощарство, а лично Изпълнителният директор на компанията, г-н Даниел Минев презентира  професионалното решение за гроздобер в рамките на платформата INTERAGRI ProSolutions.

Платформата съчетава професионални бизнес услуги и иновативни технологии, като предоставя редица възможности за оптимизация и повече персоналност. Решението на INTERAGRI ProSolutions за гроздобер включва уникалните по рода си гроздокомбайни BRAUD на New Holland, които елиминират зависимостта от човешки фактор и повишават качеството на продукцията, специализирани трактори New Holland T4FNV и прикачен инвентар за лозя и овошки CLEMENS, които в комбинация с квалифициран оператор и сервизен екип за цялостна поддръжка и персонализирани консултации оптимизират работния процес и минимизират ресурсите. С всичко това ИНТЕРАГРИ има за цел да улесни своите клиенти, като оптимизира ресурси. Платформата, в съчетание с богатото портфолио от продукти и услуги на ИНТЕРАГРИ България, предоставят изключителна гъвкавост и редица удобства, съобразени с индивидуалните потребности на фермерите в страната.

INTERAGRI ProSolutions INTERAGRI ProSolutions

За повече информация, моля посетете INTERAGRI ProSolutions.

Консултирайте индивидуалните си потребности от професионално решение с търговски представител на ИНТЕРАГРИ България. За контакти: тел. 0700 46 666 и www.interagri.bg

INTERAGRI ProSolutions INTERAGRI ProSolutions