Европейското първенство по футбол, известно като Евро 2024, не само привлича вниманието на милиони фенове по света, но също така предоставя възможност да се надникне в живота на най-големите футболни звезди.

Освен футболните си умения, тези атлети често впечатляват с луксозния си начин на живот, който включва и впечатляващи автомобилни колекции.

Нека разгледаме какви автомобили карат някои от най-известните играчи на Евро 2024.

Kилиан Мбапе – Бугати Чирон

Френската суперзвезда Килиан Мбапе, който продължава да блести както в клубния, така и в националния футбол, е известен с любовта си към високоскоростните автомобили. Той често е забелязван зад волана на своя Бугати Чирон – автомобил, който впечатлява не само със своя дизайн, но и с производителността си. С цена над 3 милиона евро и скорост над 400 км/ч, Чирон перфектно съответства на динамиката и бързината на Мбапе на терена. Напоследък той рекламира в профила си в Instagram електромобилите на Volkswagen.

 

 

Хари Кейн – Рейндж Роувър

Английският капитан Хари Кейн предпочита по-практични, но също толкова луксозни автомобили. Неговият избор е Рейндж Роувър – модел, който предлага комфорт, простор и висока проходимост. Това е идеалният автомобил за Кейн, който цени сигурността и удобството за семейството си, докато все още запазва впечатляващия си външен вид.

В своя Instagram, той не е качил возилото си, но за сметка на това държи, неговата аудитория да бъде информирана за всеки мач в който той участва, затова ви пускаме малко кадри от неговите изяви на терена.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

 

Кевин Де Бройне – Мерцедес-Бенц G-Class

Белгийският плеймейкър Кевин Де Бройне избира Мерцедес-Бенц G-Class, известен също като "G-Wagon". Този SUV е символ на лукс и мощност, като съчетава елегантен дизайн с впечатляваща производителност. За Де Бройне, който е известен с точността и класата си на терена, G-Class представлява идеалната комбинация от стил и функционалност.

Ето тук можем да го видим излизащ от Ауди Q5.

 

 

Серхио Рамос – Ферари 488 GTB

Испанският защитник Серхио Рамос, който винаги впечатлява с агресивната си игра и лидерски качества, е горд собственик на Ферари 488 GTB. Този спортен автомобил е символ на италианското автомобилостроене и предлага изключителна скорост и маневреност. Ферари 488 GTB е идеалният избор за Рамос, който е свикнал да бъде център на вниманието както на терена, така и извън него. Дали обаче го ползва в ежедневието си или само за специални поводи, можем само да гадаем, тъй като в неговият Instagram, той е качил видео направено може би от негов близък. В него се вижда как се разминават двете коли, а щастливият Рамос, шофира Mercedes.

 

 

Джанлуиджи Донарума – Ауди RS Q8

Италианският вратар Джанлуиджи Донарума, известен със своите рефлекси и стабилност, предпочита Ауди RS Q8. Този автомобил комбинира спортен дух и лукс, като предлага изключителна производителност и комфорт. За Донарума, който трябва да бъде винаги подготвен за всичко, RS Q8 предоставя идеалната комбинация от мощност и стил.

 

 

Автомобилите на футболните звезди от Евро 2024 не само отразяват техния личен вкус, но и техния стил на игра и начин на живот. От високоскоростни суперколи до практични и луксозни SUV-та, изборът на автомобил говори много за предпочитанията и приоритетите на всеки играч. Независимо дали става въпрос за скорост, комфорт или престиж, тези автомобили показват, че футболните звезди знаят как да се наслаждават на живота както на терена, така и извън него.

 

Източник: vbox7.com